#
3
Name
VYTAUTAS NORKŪNAS
Tautybė
ltuLithuania
Pozicija
Puolėjas
Ūgis
187
Svoris
76
Gimimo data
1997-09-16
Amžius
26

11 plius 1 klausimas

 
Tavo šių metų šūkis? Arba geriausias tau duotas patarimas, išgirsta ar perskaityta mintis? Kartais nesuvoki akimirkos svarbos, kol ji netampa tik prisiminimu.
Futbolininko(-ės) idealas. Kodėl ji(-s)? Marcus Rashford.

Jis yra mano amžiaus, pasižymi savo fizinėmis savybėmis, sunkiai dirba, būdamas dar jaunas žaidžia aukštame lygyje, jau yra svarbus Anglijos rinktinės žaidėjas, šiam žaidėjui dar viskas prieš akis, todėl mane tai ir žavi.

Mėgstamiausia futbolo komanda (klubas/rinktinė). Kodėl ji? Portugalijos rinktinė.

Akiai patrauklus futbolas, žmonės sakė, vieno žmogaus rinktinė, būdama „nurašyta“ sugebėjo laimėti Europos čempionatą net ir C. Ronaldo gavus traumą. Ši rinktinė turi daug jaunų ir sparčiai tobulėjančių žaidėjų.

Mėgstamiausias darbas ar veiksmas futbolo aikštėje? (komandinis, individualus ar kt.) Futbolas yra komandinis žaidimas, todėl labiausia patinka komandinė sėkmė, o ne individualūs veiksmai, kada žaidžiu stengiuosi dėl komandos, o ne dėl savęs.
Sritis (taktika, technika, fizinis pasiruošimas, psichologija), kurioje labiausiai patobulėjai karantino metu? Psichologija.
Sritis (taktika, technika, fizinis pasiruošimas, psichologija), kurioje labiausiai sieksi patobulėti artimiausiu metu? Išskirti vieno dalyko neįmanoma, kada stengiesi ir tobulėji, privalai tobulėti visose srityse, kad taptum geresniu.
Geriausias metų laikas? Vasara.
Ką rinktumeisi savaitgalio poilsiui: mišką (vienkiemį), kaimą ar miestą? O gal kažką ketvirtą? Rinkčiausi ramybę prie jūros.
Geriausias matytas filmas arba perskaityta knyga pastaruoju metu? Filmas „Pjūklo ketera“ (Hacksaw Ridge).
Svajonių koncertas? (festivalis, solistas(-ė), grupė, orkestras…) Vieno atlikėjo išskirti negalėčiau, turbūt tai būtų festivalis „Tomorrowland“, kadangi ten susirenka geriausi pasaulio atlikėjai ir begalybė žmonių jame dalyvauja.
Tavo patarimas komandos draugams prieš šį sezoną? Tapti labiau vieningiems, kovoti dėl kiekvieno aikštės ploto, atiduoti visą save, greitai įvertinti situacijas ir niekada nepasiduoti, kad ir kas be nutiktų.
Papildomas klausimas:  
Kokią dainą labiausia norėtum girdėti po „Utenio“ namų rungtynių? (3 daugiausia balsų surinkusias ir leisime eilės tvarka stadione po rungtynių) Fetty Wap – „Trap Queen“

Shofyy feat. Lincoln Jesser – „Takes my body Higher“

KYLE – „iSpy“ Remix (feat. Kodak Black)

 

DataNamaiRezultataiIšvykaLaikas